Εταιρικό Προφίλ


 

Η NIKAV είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από μέλη μεγάλων εταιρειών εμπορίας και κατασκευής σε τεχνικά έργα. Ιδρύθηκε το 2016 στην Ελλάδα με έδρα στη Σόφια της Βουλγαρίας με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες σε προμήθεια και υπηρεσίες σε όλα τα Βαλκάνια.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι τεχνικές υπηρεσίες που προσφέρει είναι πώληση – ανακατασκευή – βελτίωση/αναβάθμιση και συντήρηση: ασφαλτικού σκυροδέματος – λατομείων, μηχανημάτων, χωματουργικά, τσάπες και ηλεκτρολογικές - ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις. Εμπορεύεται καινούρια και μεταχειρισμένα, μισθώνει εξοπλισμούς, αναλαμβάνει τεχνικά έργα, μεταφορές, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστηρίζει άμεσα τις συντηρήσεις πελάτων.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Λιπαντικά

Η εταιρεία NIKAV εμπορεύεται λιπαντικά μεγάλων οίκων Μαλαισίας που παράγονται στην Ολλανδία και τηρούν όλες τι προδιαγραφές των κατασκευών με μεγάλη γκάμα προϊόντων που ανέρχονται πάνω από 600 είδη προσφέροντας ποιότητα, οικονομία, ασφάλεια και καλή λειτουργεία. Επίσης έχει οικονομικούς επιλεγμένους οίκους εγχώριων λιπαντικών σε καλή ποιότητα.

Ελαστικά

Εκπροσωπεί τον μεγαλύτερο αριθμό εταιρειών σε όλα τα είδη και έχει λύσεις και προτάσεις για κάθε είδους χρήση.

Φίλτρα

Επέλεξε όλες τις πιστοποιημένες εταιρείες που διαπρέπουν εδώ και πολλές δεκαετίες για να εμπορευτεί τα προϊόντα τους σε προσιτές τιμές. Η MANN, Fleetguard, Heingst, Mahle, WIX και την εταιρεία STEP που ξεχωρίζει για τα ποιοτικά και αρκετά οικονομικά προϊόντα.

Δόντια – Νύχια κάδου

Είναι προϊόν που δημιούργησε με τους συνεργάτες της, με παγκόσμια τεχνογνωσία για να πετύχει την καλύτερη προδιαγραφή και ποιότητα. Μπορεί να καλύψει κάθε είδους εργασία αποδοτικά και ανθεκτικά με πολύ φτηνό κοστολόγιο.

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Επίσης η εταιρεία αναπτύσσει δραστηριότητες στους ακόλουθους τομείς:

  •  Εξόρυξη αδρανών υλικών (Άμμος, Χαλίκι, Γαρμπίλι, 3Α και Σκύρα).
  •  Παραγωγή και εμπορία ετοίμου σκυροδέματος.
  •  Παραγωγή και εμπορία ασφαλτο (Κοινή) και τροποποιημένη Άσφαλτο (PMB).
  •  Παραγωγή και εμπορία ασφαλτομιγμάτων (Ασφαλτικά γαλακτώματα, Ασφαλτόμιγμα και Γαλάκτωμα).
  •  Εμπορία πετρελαιοειδών.

 


Copyright nikav.gr © 2019. Designed by Kostas Tsampalis